Destek Sınıfı Başvuruları hk.

05 Şubat 2019 Salı

2017-2018 Akademik Yılında Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfından herhangi bir nedenle başarılı olamayan öğrencilere yönelik yeterli başvuru olması durumunda Bahar Dönemi için de destek sınıfı açılacaktır. Destek sınıfına katılmak zorunlu olmayıp (devam şartını yerine getirmeyenler hariç) öğrenciler isterlerse kendi çabaları ile hazırlanıp yapılacak Yeterlik Sınavlarından başarılı olmayı deneyebilirler. Destek sınıflarında %85 devam zorunluluğu olup, yapılacak quiz, ara sınav, final sınavı vb ile ilgili hususlarda ilk defa kayıt yaptıran öğrencilere uygulanan hükümler geçerli olacaktır.

Destek sınıfına başvurmak isteyen öğrencilerimizin buradan ulaşacakları başvuru formunu en geç 20 Şubat 2019 Çarşamba gününe kadar doldurmaları gerekmektedir.