İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Final Notları, Ortalamalar ve Yeterlik Sınavı Hk.

20 Haziran 2019 Perşembe

2018-19 Akademik yılı İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Hazırlık Sınıfı Final Sınavlar ve Yılsonu Ortalamaları için bu bağlantıya tıklayınız.

Bu sonuçlara göre tablolarda "Durum" sütununda "Başarılı" yazan öğrencilerimiz ve önceki yıl devam şartını yerine getirmiş olan tekrar öğrencilerimiz 24-25 Haziran 2019 tarihlerinde 2 aşamalı olarak yapılacak olan Yeterlik sınavına katılabilecekler; "Başarısız" ya da "Devamsız" yazan öğrencilerimiz bu sınava katılamayacaklardır.
Sınava katılmak isteyen önceki yıl devam şartını yerine getirmiş olan tekrar öğrencilerimizin bu bağlantıdan ulaşabilecekleri formu 23 Haziran 2019 Pazar gününe kadar doldurmaları gerekmektedir.

2018 - 2019 Akademik Yılı Yılsonu Genel Sınavı (Yeterlik Sınavı) 1. Aşaması 24 Haziran Pazartesi günü saat 10.00'da Fen-Edebiyat Fakültesi zemin katta bulunan ZO3 kodlu sınıfta ; 2. Aşaması 25 Haziran saat 10.00'da aynı yerde yapılacaktır.

1. aşamada öğrenciler 50 soruluk kelime, dil bilgisi ve okuma testine ve dinleme sınavına gireceklerdir. Bu sınavda 60 ve üzeri not alan öğrenciler 2. aşamaya girmeye hak kazanacaktır. 2. aşamada öğrenciler yazma sınavına, ardından da konuşma sınavına tabi tutulacaktır. Son olarak öğrencilerin 1. ve 2. aşamadaki notlarının ortalaması alınarak yeterlik sınav puanları hesaplanacakt