20 Eylül 2024 Tarihli Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları (İLAN NO: 32668 Sayılı Resmi Gazete)

11 Ekim 2024 Cuma

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

20 Eylül 2024 tarihli Üniversitemiz öğretim elemanı alım ilanı ön değerlendirmesi “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 10 uncu maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların giriş sınavları 24 Ekim 2024 Perşembe günü Giresun Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Güre Yerleşkesi Fen-Edebiyat Fakültesi Binası A Blok 1. Kat Merkez/Giresun A101-2 no’lu derslikte ve saat 09.00’da gerçekleştirilecektir. Adaylara sınav yeri ve saati ile ilgili olarak yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

Ön değerlendirme sonucu adaylara yazılı olarak bildirilmeyecek olup, bu sonucun yayın tarihi tebligat tarihi olarak kabul edilecektir. Ön değerlendirme sonucuna itirazlar 16 Ekim 2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Birimimizin internet sitesinde belirtilen faks numarasına faks yoluyla veya e-posta adresine e-posta yoluyla veya şahsen yapılabilecektir.


ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

İlan Edilen Birim / Kadro Yabancı Diller Yüksekokulu – Yabancı Diller Bölümü – Yabancı Diller Anabilim Dalı / Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)

İlan Şartı İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dilbilimi, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı veya İngilizce Mütercim-Tercümanlık Lisans mezunu olup, bu alanlardan birinden tezli yüksek lisans yapmış olmak.

Ön Değerlendirme Formu