Hazırlık Sınıfları Yeterlik Sınavı Sonuçları

18 Eylül 2024 Çarşamba

17-18 Eylül 2024 tarihlerinde yapılan Hazırlık Sınıfları Yeterlik Sınavı sonuçlarını görmek için tıklayınız.

Bu sonuçlara göre SINAV SONUCU sütunundaki not İngiliz Dili ve Edebiyatı / İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencilerimiz için 100 tam puan üzerinden  70 (yetmiş) ve üzeri olanlar ile Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Bölümü/İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı öğrencilerimiz için 100 tam puan üzerinden 60 (altmış) ve üzeri olanlar hazırlık sınıfından muaf sayılacaktır. Bu öğrencilerimizin Yüksekokulumuzda yapacağı herhangi bir işlem bulunmamakta olup bölüm/programlarında verilen dersleri alacaklardır.

Diğer öğrencilerimiz için ders programları ve sınıf listeleri 20 Eylül 2024 tarihinde yayınlanacaktır.