Seviye Belirleme Sınavı Giriş Bilgileri ve Kılavuz

08 Eylül 2024 Pazar

9 - 16 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavı'na eders.giresun.edu.tr  adresinden ulaşılabilir.

Lütfen aşağıdaki kılavuzu okuyup incelemeden sınava giriş yapmaya çalışmayınız. Giriş ve sınava ilişkin teknik detayları içeren kılavuza buradan ulaşabilirsiniz.

Bu sınava yalnızca üniversitemizin Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik bölümüne 2024 yılında kayıt yaptıran öğrencilerimiz ile İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfına kabul edilen öğrencilerimiz katılacaklardır.

Yaşayacağınız herhangi bir teknik sorunla ilgili olarak ydyo@giresun.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

Seviye Belirleme Sınavı'nın amacı hazırlık sınıflarında eğitim almaya başlayacak olan öğrencilerimizin halihazırdaki İngilizce bilgisini doğru bir şekilde tespit etmek ve ona uygun seviyeden eğitim almaya başlamalarını sağlamaktır. Bu sınavdan alınan not yıl içindeki herhangi bir ortalama hesabına katılmayacak, öğrencinin başarısını bu anlamda etkilemeyecektir. Bu nedenle öğrencilerin gerçek dil seviyesini doğru bir şekilde belirleyebilmek için sınavı tek başına, herhangi bir yardım almadan tamamlaması doğru sınıfa yerleşebilmeleri açısından önem arz etmektedir. 

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.