Sınav Tarihleri, İçerikleri ve Tekrar Öğrencileri için Yeterlik Başvurusu

17 Nisan 2020 Cuma

12 Mayıs 2020 tarihli 2020-184/9-1 sayılı Senato kararı gereği 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Dönem Sonu/Yılsonu ve Bütünleme Sınavları yüz yüze yapılmayacağından Yüksekokulumuz Yabancı Diller Bölümü Hazırlık Programı sınavlarının yalnızca anılan dönemle sınırlı kalmak koşuluyla uygulama şekli ve tarihlerinin:

Dönem Sonu (Final) Sınavları  : 15-19 Haziran 2020
Final sınavı e-ders sistemi üstünden çevrimiçi yapılacak olup bu sınavda çoktan seçmeli 100 soru sorulacaktır.

Yılsonu Genel Sınavı (Yeterlik) : 29-30 Haziran 2020
(Dilbilgisi, Kelime Bilgisi, Okuma Becerisi Sınavı 29 Haziran: e-ders sayfası üzerinden çevrimiçi çoktan seçmeli sınav şeklinde; Yazma Becerisi Sınavı 29 Haziran: e-ders sayfası üzerinden ödev formatında; Konuşma Becerisi Sınavı 30 Haziran: verilecek konu hakkında e-ders sayfası üzerinden konuşma videosu gönderilmesi şeklinde)

Bütünleme Sınavı: 6-7 Temmuz 2020
(Dilbilgisi, Kelime Bilgisi, Okuma Becerisi Sınavı 6 Temmuz: e-ders sayfası üzerinden çevrimiçi çoktan seçmeli sınav şeklinde; Yazma Becerisi Sınavı 6 Temmuz: e-ders sayfası üzerinden ödev formatında; Konuşma Becerisi Sınavı 7 Temmuz: verilecek konu hakkında e-ders sayfası üzerinden konuşma videosu gönderilmesi şeklinde)

şeklinde yeniden düzenlenmesine karar verilmiştir.

Yılsonu Genel (Yeterlik) Sınavına katılacak olan 2018-2019 kayıtlı tekrar öğrencilerimizin 24 Haziran 2020 tarihine kadar http://ydyo.giresun.edu.tr/tr/page/yil-sonu-genel-sinavi-basvuru-formu/3402  adresinde bulunan formu doldurmaları gerekmektedir.