2018-2019 Güz Dönemi Hazırlık Sınıfları Devamsızlık Durumları

31 Ocak 2019 Perşembe

2018-2019 Güz Dönemi Hazırlık Sınıfları devamsızlık durumlarını görmek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Tüm sınıflar devamsızlık durumları

Giresun Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin 12. Maddesi'nde düzenlendiği şekliyle öğrencilerin toplam ders saatinin %85'ine devam zorunluluğu vardır. Bu süre Destek sınıfı öğrencileri için 84 saat diğer tüm hazırlık sınıfları öğrencileri için 110 saattir. Bu süreleri aşan öğrencilerimiz bu akademik yıl içerisinde yapılacak Yeterlik Sınavlarına, Muafiyet Sınavlarına, Yılsonu Genel Sınavlarına ve Bütünleme Sınavlarına katılamayacaktır.

Tablolarda sarı renkle vurgulanan öğrencilerimiz derslere devam zorunluluğunu yerine getirmediğinden "DEVAMSIZ" durumdadırlar. Yukarıda belirtildiği üzere bu öğrencilerimiz bu akademik yıl içerisinde yapılacak Yeterlik Sınavlarına, Muafiyet Sınavlarına, Yılsonu Genel Sınavlarına ve Bütünleme Sınavlarına katılamayacaktır.