Bütünleme Sınavı Sonuçları

12 Temmuz 2024 Cuma

12 Temmuz 2024 tarihinde yapılan Bütünleme Sınavı sonuçları için tıklayınız.
Bu sonuçlara göre;
a) İngiliz Dili ve Edebiyatı ile İngilizce Öğretmenliği için 70 ve üzeri puan alan öğrenciler,
b) Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik / İsteğe Bağlı hazırlık için 60 ve üzeri puan alan öğrencilerimiz Hazırlık Sınıfını başarıyla tamamlamıştır. Bu öğrencilerimizin Yüksekokulumuzda yapması gereken herhangi bir işlem bulunmamaktadır.

Devam şartını yerine getirmediğinden, Genel Başarı Notu yeterli olmadığından, Yılsonu Genel Sınavı ve/veya Bütünleme Sınavından yeterli notu alamadığından Hazırlık Sınıfını başarıyla tamamlayamayan öğrencilerden ilk senesi olanlar Eylül 2024'te yapılacak Yeterlik Sınavı katılabilirler.
Başarılı olamayan TEKRAR öğrencilerinin (2022-2023 girişli) azami süreleri tamamlanmıştır. Ancak İlgili kanun gereği azami süreleri tamamlanan öğrencilere ek 3 sınav hakkı tanınmaktadır. Bu durumdaki öğrencilerimiz dilekçe ile başvurmaları halinde Eylül 2024'te yapılacak Yeterlik Sınavına katılabilirler.