Genel Başarı Ortalamaları ve Devam Durumları

01 Temmuz 2024 Pazartesi

2023-24 Akademik Yılı Genel Başarı Notları (Yıl Ortalamaları) listelerine aşağıdan ulaşılabilir.

Bu tablolara göre;
Genel Başarı Notu 80 ve üzeri olan (Tabloda "Başarılı" şeklinde ifade edilmiştir) öğrencilerimiz Yılsonu Genel Sınavına girmeksizin kayıtlı oldukları Bölüm/Programda öğrenimlerine devam edecektir.

Genel Başarı Notu 60 - 79 arasında olan (Tabloda "Yeterliğe Girer" şeklinde ifade edilmiştir) öğrencilerimiz 8-9 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak Yılsonu Genel Sınavına katılacaktır. (Sınava ilişkin ayrıntılı duyuru ayrıca paylaşılacaktır.)

Genel Başarı Notu 59 ve altı olan öğrencilerimiz 2024-2025 Akademik Yılı Güz Yarıyılı başında yapılacak Yeterlik/Muafiyet Sınavına katılabilirler.

Devam şartını sağlamayan öğrencilerimiz (Tabloda "DEVAMSIZ" şeklinde ifade edilmiştir) 2024-2025 Akademik Yılı Güz Yarıyılı başında yapılacak Yeterlik/Muafiyet Sınavına katılabilirler.

Not ortalamalarına ulaşmak için tıklayınız.