Hazırlık Sınıfları Seviye Belirleme Sınavı Girişi

12 Eylül 2019 Perşembe

Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Bölümü Hazırlık Sınıfı öğrencileri ve İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı öğrencilerinin katılacağı Seviye Belirleme Sınavı 13 Eylül 2019 saat 00.01 ila 19 Eylül 2019 saat 16.59 arasında erişime açık olacaktır.

Sınava SADECE 2019-2020 Akademik Yılında yeni kayıt yaptıran Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Bölümü öğrencileri ve İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı öğrencileri katılacaktır.

Sınava giriş için öğrencilerimizin http://eders.giresun.edu.tr/course/view.php?id=369 bağlantısını kullanmaları gerekmektedir.
Kullanıcı adı bölümüne öğrenci numaranızın sonuna @giresun.edu.tr ekleyerek giriniz. (örn: 123456789@giresun.edu.tr) Şifreniz T.C. Kimlik Numaranızdır.

Sınava giriş, sınavın nasıl yapılacağı , sınavın gönderilmesi vb. ile ilgili detaylı bilgi için buradan öğrenci kılavuzuna ulaşınız

ÖNEMLİ NOT:
Sevgili öğrencilerimiz, bu sınav sizleri tanıyabilmemiz ve sizlerin kendi seviyenize uygun, doğru ve en etkili eğitimi almanızı sağlamamız için oluşturulmuştur. Yüksekokulumuzda geçireceğiniz süreden en iyi verimi alabilmeniz için bu sınavı kendi başınıza çözmeniz ve gerçekten bildiğiniz soruları yanıtlamanız önemlidir.

Başarılar dileriz,