Oxford Reading Club Ücretsiz Erişim

28 Mart 2020 Cumartesi

Değerli Öğrencilerimiz,

Oxford University Press Türkiye (OUP-T),  toplam 900 kitaplık Oxford Reading Club'ı 27 Nisan 2020 tarihine kadar ÜCRETSİZ olarak sizlerin erişimine açtı.

Platforma kaydolmak için yapılması gerekenleri anlatan yönerge için tıklayınız.

Platforma dair birkaç anımsatma:

• ORC için web adresi nedir?: https://www.oxfordreadingclub.com/
  • Kullanacağımız kod nedir?: ORC20_UCRTSZ
  • Ücretsiz erişim bitiş tarihi nedir?: 27/04/2020, 00:00 (TRT / GMT +3)
  • Kodun geçerliliğinin bitiş tarihi nedir?: 26 Nisan 2020 tarihinde kullansa dahi bu son tarih olan 27 Nisan 2020 geçerli olacaktır.
  • Kodları direkt olarak kullanabileceğimiz uygulamalar nelerdir?: Web Portal ve Android uygulaması.
  • IOS üzerinde, yani Apple marka cihazlarda neden direkt kullanamıyorum?: Apple Store’un politikası gereği bu tarz kodlar direkt IOS tabanlı uygulamalarda kullanılamıyor. Ancak Web Portal veya Android cihaz üzerinde kod active edildiğikten sonra aynı kullanıcı hesabından Apple marka bir cihazdan giriş yapıldığında kitapların görüntülenebilmesi mümkün olacaktır.
  • Hangi tarayıcıyı kullanmalıyım?: Program tüm tarayıcılarda sorunsuz çalışıyor ama Chrome kullanmanız önerilmektedir.