Yılsonu Genel Sınavı Sonuçları

09 Temmuz 2024 Salı

08-09 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılan yılsonu genel sınavı sonuçlarına erişmek için tıklayınız.

Bu sonuçlara göre;
a) İngiliz Dili ve Edebiyatı ile İngilizce Öğretmenliği için 70 ve üzeri puan alan öğrenciler,
b) Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik / İsteğe Bağlı hazırlık için 60 ve üzeri puan alan öğrencilerimiz Hazırlık Sınıfını başarıyla tamamlamıştır. Bu öğrencilerimizin Yüksekokulumuzda yapması gereken herhangi bir işlem bulunmamaktadır.

Yılsonu Genel Sınavı'na giriş hakkı elde etmiş ancak girmemiş veya gerekli puanı alamamış öğrencilerimiz 12 Temmuz 2024 Cuma günü saat 10.00'da yapılacak olan Bütünleme Sınavı'na katılabilirler.

Yılsonu Genel Sınavı için duyurulan kurallar, Bütünleme Sınavı için de aynen uygulanacaktır.